Over ons

Even voorstellen

[lead]
Zorg Met Visie is een kleinschalige organisatie die oog heeft voor uw behoefte aan zorg en u, vanuit uw eigen situatie, met raad en daad terzijde wil staan. Wij werken op ZZP-basis samen met een klein aantal gelijkgestemde collega’s die ruime ervaring hebben in de verzorging van zowel ouderen als van patiënten, die na een ziekenhuisopname thuis verder moeten herstellen. Ook als u blijvend zorg nodig heeft, kunt u een beroep doen op de hulp, die Zorg Met Visie te bieden heeft.
[/lead]


Visie

[lead]
Onze visie is het leveren van kwaliteitszorg met aandacht voor de persoonlijke wensen van de cliënt. Wij dragen niet alleen zorg voor uw lichamelijke verzorging, maar bieden een luisterend oor en dragen zorg voor een prettige, gezellige sfeer. Wij nemen de tijd voor u en streven ernaar bij te dragen aan uw geluk en welbevinden door liefdevolle, warme zorg te bieden.
[/lead]


Janny Romeijn

[lead]
Graag stel ik me even aan u voor. Ik ben Janny Romeijn, ik ben verpleegkundige. Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren, koken en reizen maar mijn werk is mijn echte passie. Na meer dan dertig jaar ervaring in de ouderenzorg heb ik in 2011 Zorg met Visie opgericht, om vertrouwde zorg één-op-één te leveren bij zorgvragers thuis. De afgelopen jaren heb ik zeer tevreden cliënten gehad.
[/lead]


Bep Bakker

[lead]
Na een mooie en lange carrière als verpleegkundige ben ik sinds 2012 ZZPer geworden en daarmee weer terug aan de basis van het mooie beroep. Met respect en liefde zorg verlenen aan mensen in hun eigen vertrouwde omgeving dat is waar mijn hart ligt. Dit kan tijdelijke zorg zijn na een operatie, ontlasten van de mantelzorger, palliatieve zorg enzovoort. Naast mijn brede ervaring in de zorg ben ik KIWA gecertificeerd en voldoe aan alle voorwaarden van een ZZPer.
[/lead]


Joke van ‘t Veer

[lead]
Mijn naam is Joke van ’t Veer-Bruins getrouwd met Marc en samen hebben we een dochter Joy en een zoon Tim. Na 25 jaar als tandartsassistente gewerkt te hebben ben ik via Janny in de zorg terecht gekomen en doe ik mijn werk met veel plezier. Vooral het feit dat ik bij de mensen waarbij ik thuis kom wat afleiding en hulp kan bieden, zodat ze uit de dagelijkse sleur komen, spreekt mij enorm aan. In mijn vrije tijd “computer” ik graag, lees af en toe een goed boek en maken Marc en ik regelmatig een mooie reis.
[/lead]


Irka Lenselink

[lead]
Mijn naam is Irka Lenseselink 53 jaar, ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer.
Van oorsprong ben ik lerares coupeuse maar na een aantal jaren les gegeven te hebben bedacht ik me, ik wilde nog meer voor mensen kunnen betekenen. Per toeval kwam ik door een vriendin in de zorg terecht en daar ging een hele nieuwe wereld voor me open. De mogelijkheden zij enorm en divers, van jong tot oud en mensen met psychische of lichamelijke klachten. De laatste vijf jaar heb ik heel veel verschillende zorgvragen kunnen invullen waarvan de laatste drie jaar 24 uur zorg in een klein team bij een dementerende dame. De liefde en de dankbaarheid die ik hier voor terug kreeg heeft mij doen besluiten om mijn zorg diploma`s te gaan halen. Over enkele weken hoop ik in bezit te zijn van mijn diploma; Helpende zorg en welzijn niveau 2,en kan daar na mijn keurmerk aan gaan vragen.
[/lead]


Laura Bettinger

[lead]
Mijn naam is Laura Bettinger –Pronk en ben in 2012 in het huwelijksbootje gestapt met mijn man Henry. Ik ben een vrolijk, sportief en een zorgzaam persoon en sta krachtig in het leven. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen met de hond, zingen uit volle borst en gezellig samenzijn met familie en vrienden. Ruim 14 jaar ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. De eerste ervaring in de zorg was bij een instelling voor mensen met verstandelijke beperkingen en vanaf dat moment wist ik; mijn hart ligt in de zorg! Tijdens en na mijn opleiding Verzorgende I.G., ben ik gaan werken in de ouderenzorg, zowel in zorginstellingen als in de thuiszorg. Echter kon ik hier niet de begeleiding, verzorging en ondersteuning geven naar wens van de zorgvragers. Goede zorg staat bij mij centraal! Daarom ben ik sinds januari 2010 werkzaam als zelfstandig ondernemer in de particuliere thuiszorg, waardoor ik met rust en plezier één-op-één zorg mag leveren. Het doet mij goed te mogen ervaren hoe dankbaar cliënten zijn als zij in hun eigen woonomgeving kunnen blijven wonen en zich door mijn goede zorg mens blijven voelen in plaats van een patiënt! Sinds 2,5 jaar werk ik samen met Zorg met Visie, een organisatie waar ik mijn passie mee kan delen; het verlenen van goede en vertrouwde zorg!
[/lead]